torsdag den 7. marts 2013

Torsdag d 7.3.13



Dagen i dag har stået på fordybelse for nogle og fornyelse for andre. Det er stadig svært at holde styr på maskerne i strikketøjet og lave luft og fastmasker i hækletøjet, men der er ved at være gang i udviklingen og teknikkerne. Dagens frustration og reflektion i fordybelsen har blandt andet været hvorfor der pludselige opstår flere masker end man oprindeligt lavede.
Mette J.'s hækleprøve.
"Jeg synes det er deprimerende, at jeg har brugt 5 timer på at lave det hér."
Al begyndelse er svær, søde Mette...


Vores reflekterende del har i dag bestået af, at vi har valgt at gå videre med at lære knytteteknikker, fordi vi mener det er nemmere at lære videre til nogle børn i forhold til at strikke og hækle. Det er en kortere arbejdsproces, før man har det endelige produkt.



Vi har også arbejdet med boderi, herunder korssting og risting. Dette har været årsag til frustration på grund af kravet til stor disciplinering omkring deling af tråd, som ofte krøller sammen. Derudover har reflektionerne været at korssting måske er bedst til yngre børn, da risting stiller krav til børnenes tegneevner, fordi det foregår i fri hånd og derfor hænger sammen med tegneevnen.
Stines broderiprøve - korssting

Det har i dag været vigtigt at videreudvikle vores teknikker så vores fokus breder sig i stedet for kun at fokusere på strik og hækle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar